Neem contact met ons op

Direct hulp nodig?

 

Voor samenwerkingspartners in de zorg

Als je binnen de zorgsector actief bent en interesse hebt in mogelijke samenwerkingen, verwelkomen we je van harte. Samenwerking met diverse partners en experts is cruciaal om gezamenlijk de doelen van onze cliënten te bereiken. De gedeelde kennis van alle betrokken partijen vormt de basis om in samenspraak met de cliënt haalbare doelen en effectieve interventies te ontwikkelen, met aandacht voor zelfredzaamheid en het sociale netwerk van de cliënt. Voor verdere correspondentie nodigen wij je uit om te mailen naar info@mindyour-self.nl of telefonisch contact op te nemen via 072-2220101. We kijken uit naar een constructieve samenwerking in de zorg.

Wij zijn er voor jou!

Welkom bij MindYourself, waar onze naam een krachtige belofte draagt. MindYourself gaat verder dan slechts een aanduiding; het is een heldere oproep tot actie. Het benadrukt niet alleen het ondersteunen van anderen, maar legt de nadruk op de kracht van zelfzorg en persoonlijk welzijn als fundament voor mentale gezondheid. Bij MindYourself vormt onze naam de kern van onze missie: zelfbewustzijn, krachtige groei en veerkracht. Hier begint de reis naar welzijn met het bewustzijn van jezelf.

Bij MindYourself zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige ambulante begeleiding aan individuen die op zoek zijn naar ondersteuning en begeleiding. 

Heb je verdere vragen over onze begeleiding of andere onderwerpen? Aarzel niet om een e-mail te sturen naar info@mindyour-self.nl.

Je kunt ook een terugbelverzoek indienen. 

Teruggebeld worden door mindYourself?

14 + 4 =

Email

info@mindyour-self.nl

Telefoonnummer

072- 2220101

 

Adres

Stationsweg 52, 1815CD Alkmaar Nederland

Kleine teams

Zorg op maat

Deskundig

Kwaliteit van dienstverlening

Geen wachtlijst

Email

info@mindyour-self.nl

 

Adres

Stationsweg 52, 1815CD Alkmaar
Nederland

Telefoon

072- 2220101

 

8 + 13 =