Neem contact met ons op

Direct hulp nodig?

 

Email

info@mindyour-self.nl

 

Adres

Salomonstraat 2E, 1812 PA Alkmaar
Nederland

Telefoon

072- 2220101

 

Aanmelden van nieuwe cliënten

Nieuwe cliënten kunnen worden aangemeld via onderstaand formulier. Aanmelden is ook mogelijk per e-mail. Voor verdere informatie kunt u mailen naar info@mindyour-self.nl

 

Aanmeldformulier nieuwe cliënten.

11 + 10 =

Wij zijn er voor jou!

Wij kunnen helpen met het motiveren tot behandeling en begeleiding.

Mogelijk kent u iemand in uw omgeving die niet zelf om hulp vraagt of hulp moeilijk kan accepteren. Meestal zijn er problemen op meerdere gebieden, vaak psychisch (angst, depressie), financieel, verwaarlozing en eventueel in combinatie van middelengebruik.

 

Bent u medewerker van de WMO of beleidsmedewerker bij een gemeente?

Werkt u in een wijkteam, casemanager GGZ , Brijder, Huisarts of POH en wilt u weten hoe we samen kunnen werken?

Samenwerking met andere instanties of disciplines is vanzelfsprekend en belangrijk om het gezamenlijk doel van de cliënt bereiken. Tevens is de kennis van alle betrokken instanties en professionals onmisbaar om samen met de cliënt haalbare doelen en interventies te formuleren waarbij wij uitgaan van de zelfredzaamheid van de cliënt en diens sociale netwerk.

Het is van groot belang dat de cliënt betrokken wordt bij overleggen met samenwerkingspartners zodat de cliënt zelf kan aangeven als zaken niet goed op elkaar aansluiten.

Wilt u overleggen betreft een client aanmelding of in contact komen met 1 van onze professionals dan kun u contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 06-48143871

 

Terug gebeld worden door Mindyourself?

10 + 4 =

Email

info@mindyour-self.nl

Telefoonnummer

072- 2220101

 

Adres

Salomonstraat 2E, 1812 PA Alkmaar
Nederland