AMBULANTE HULPVERLENING

Begeleiding na ontslag uit een opname

Herstelgerichte Ondersteuning na een Crisis of onstlag opname

Bij MindYourself begrijpen we dat een crisis situatie een ingrijpende impact kan hebben op alle aspecten van je leven. Daarom staan we klaar met een uitgestoken hand om je te begeleiden en ondersteunen bij het herstelproces. Onze herstelgerichte ondersteuning is ontworpen om jou te helpen bij het creëren van een nieuwe start en het terugwinnen van de controle over je leven.

Wat Bieden We

  • Empathische Ondersteuning: Onze begeleiders bieden een luisterend oor en begripvolle begeleiding. We zijn hier om naar je te luisteren, je te ondersteunen en je te helpen omgaan met de emotionele uitdagingen na een crisis.
  • Praktische Begeleiding: We helpen je bij het opbouwen van een nieuwe routine en het organiseren van praktische zaken zoals administratie en afspraken. Ons doel is om je weer grip te geven op je dagelijks leven.
  • Stap voor Stap: Samen werken we aan een herstelplan dat past bij jouw behoeften en doelen. We zullen je helpen om realistische stappen te zetten en een weg te vinden naar een betere toekomst.
  • Mentale Kracht: Onze begeleiders bieden ondersteuning bij het omgaan met stress, angst en traumatische ervaringen. We helpen je bij het versterken van je mentale veerkracht.
  • Sociale Steun: We zullen je begeleiden bij het opbouwen en onderhouden van sociale contacten en steunnetwerken. Jouw verbondenheid met anderen is van essentieel belang voor je welzijn.
  • Persoonlijke Groei: Onze focus ligt op jouw groei en herstel. We zullen je aanmoedigen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en positieve veranderingen in je leven aan te brengen.
  • Veilig Thuis: We zullen samenwerken om je huis veiliger te maken, zodat je je comfortabel en beschermd voelt in je eigen omgeving.

Wij Geloven in Jouw Herstel

Bij MindYourself geloven we dat iedereen de kracht heeft om te herstellen, hoe moeilijk de situatie ook mag zijn. Onze herstelgerichte ondersteuning is er om je te helpen bij het opbouwen van veerkracht, zelfvertrouwen en positieve veranderingen. Samen zullen we de weg naar herstel bewandelen en een nieuw hoofdstuk van jouw leven schrijven.

 

Ben je klaar om stappen te zetten richting herstel na een crisis? Wij zijn er om je te begeleiden op jouw reis naar welzijn en een nieuwe start.

Heeft u vragen over onze hulpverlening?

Email

info@mindyour-self.nl

Telefoonnummer

072- 2220101

 

Adres

Stationsweg 52, 1815 CD AlkmaarNederland