AMBULANTE HULPVERLENING

Over MindYourSelf

MindYourself staat daarvoor in, zodat cliënten het vertrouwen in zichzelf terugvinden en de risico’s op terugval worden geminimaliseerd.

Bij MindYourself werken deskundige en gespecialiseerde begeleiders om jou op sociaal en maatschappelijk gebied te ondersteunende in jouw herstelproces. We zorgen ervoor dat jouw mentale welzijn wordt begrepen en bieden de juiste ondersteuning om persoonlijke uitdagingen aan te gaan.

Bij ons draait alles om jou!
JOUW verhaal, JOUW doelen en JOUW overwinning en successen. We nemen je bij de hand en helpen je om helderheid te scheppen in jouw financiën, jouw passie te vinden in een betekenisvolle dagbesteding of een droombaan na te jagen.
Structuur en overzicht wordt jouw kracht en chaos verdwijnt naar de achtergrond.

MindYourself biedt meer dan alleen ondersteuning. We zijn een familie, een gemeenschap van gelijkgestemde zielen die elkaar steunen en inspireren. Samen bouwen we aan een hecht sociaal netwerk dat jouw groei omringt met positiviteit en begrip. Bij ons ben je in goede handen. Ontdek de verandering die mogelijk is en verwelkom een nieuw hoofdstuk in jouw leven.

Kleine teams

Zorg op maat

Deskundig

Kwaliteit van dienstverlening

Geen wachtlijst

Wij zijn MindYourSelf

Bij MindYourSelf fungeren we als een betrouwbare vertrouwenspersoon. In sommige gevallen zijn we zelfs als een maatje aanwezig. Voor velen zijn we een van de weinige personen in hun omgeving op wie ze kunnen rekenen om zaken te regelen. Bovendien staan wij klaar om op te komen voor hun belangen wanneer dat nodig is, vooral wanneer ze niet in staat zijn om voor zichzelf te spreken en er niemand anders is die hun stem laat horen.

Heeft u vragen over onze hulpverlening?

Email

info@mindyour-self.nl

Telefoonnummer

072- 2220101

 

Adres

Stationsweg 52, 1815 CD AlkmaarNederland