Ervaringen

Ervaringen van cliënten van MindYourself.

Ervaring van Priscilla

Het gaat nu echt goed met mijn leven. Ik heb een stabiele routine, liefde en alles wat ik nodig heb om gelukkig te zijn. Mijn herstel gaat goed en ik blijf clean.

Soms zijn er lastige momenten, vooral als ik veel stress heb. Maar ik heb geleerd om erover te praten of oplossingen te zoeken.

Met mijn gezin gaat het ook goed. We werken samen aan onze doelen, zoals het halen van ons rijbewijs en een nieuwe woning.

Mijn dochter is zo’n lief en slim meisje. Ze helpt me echt door dit proces heen. Ik mis mijn andere kind nog steeds, maar mijn dochter maakt het een beetje beter.

Ik ben trots op mijn herstel. Ik ben clean en stabiel, en dat voelt goed. Ik heb ook goed contact met andere mensen die hetzelfde meemaken.

In april heb ik een afspraak bij het UWV om te kijken naar mijn toekomst. Ik wil heel voorzichtig beginnen en kleine stappen zetten, zoals ik geleerd heb tijdens mijn herstel.

Ik wil iedereen van MindYourself bedanken die me gesteund heeft. Jullie betekenen veel voor me en ik ben jullie heel dankbaar.

Priscilla

Anoniem persoon

Laten we teruggaan naar het begin, naar hoe het allemaal begon.

Ik herinner me nog goed hoe ik me voelde, alles behalve positief. Mijn leven voelde als een magere 3 of 4, en ik bevond me in een hopeloze situatie. Het besluit om mijn problematische gewoontes achter me te laten, bracht diepgewortelde gevoelens naar boven. Ik was als een klein kind dat opnieuw moest leren leven. Tegelijkertijd voelde ik me opgewonden. Elke dag zonder mijn vroegere patronen bracht me rust en kracht. Ik stond met één voet in het echte leven en met de andere in mijn verleden.

Onze kennismaking kostte wat tijd. Ik was verlegen en jullie waren de begeleiders met plannen en ideeën waar ik soms nerveus van werd. Maar de zenuwen die ik had voor onze ontmoetingen waren beter dan de dagen waarop we elkaar niet spraken.

We hebben zoveel bereikt, samen.
Allereerst was er de wekelijkse groepsbijeenkomst, een lichtpuntje in mijn week. We spraken over van alles en ik kreeg een kick van de vooruitgang die ik boekte. Verhuizen van een klein huisje naar een comfortabel appartement in het dorp, ondanks de financiële uitdagingen, was een prestatie waar ik trots op ben. De laatste verhuizing naar een sociale woning voelde als een perfecte afsluiting. Ik begon met school, twee jaar zijn al voorbij. Ik werkte aan mezelf met het bekende 12-stappenprogramma en verschillende therapieën. Ik confronteerde mijn trauma’s en koesterde zelfliefde en vertrouwen in mezelf.

Nu sta ik in het leven zoals ik het enkele jaren geleden alleen maar kon dromen. Natuurlijk heb ik mijn mindere dagen, waarop ik me lusteloos voel en behoefte heb aan rust. Maar het belangrijkste is dat ik tevreden ben met wie ik ben en waar ik sta. Ik ben dankbaar dat ik afscheid heb genomen van mijn oude zelf en een nieuw hoofdstuk heb geschreven.

Beste begeleiders van MindYourSelf, mijn hart is vervuld van liefde en dankbaarheid als ik terugdenk aan onze tijd samen. Wat een reis was dit! Bedankt dat jullie mijn hand vasthielden tijdens deze achtbaan. Bedankt voor het vertrouwen in mij. En onthoud, hoewel we elkaar niet meer zien, blijven jullie altijd in mijn gedachten.

Lieve groet,
Anonieme persoon

Heeft u vragen over onze hulpverlening?

Email

info@mindyour-self.nl

Telefoonnummer

072- 2220101

 

Adres

Salomonstraat 2E, 1812 PA Alkmaar
Nederland