Neem contact met ons op

Nieuws

 

Nieuwe Flyer Mindyourself

De nieuwe flyer van MindYourself Ambulante Hulpverlening voor het leggen van het eerste contact.

Nieuwe Flyer Mindyourself

De nieuwe flyer van MindYourself Ambulante Hulpverlening voor het leggen van het eerste contact.

Nieuwe Flyer Mindyourself

NIEUW- NIEUW- NIEUW t/m 30 maart.

Sinds kort bestaat er een NA-Anonieme Verslaafden Vrouwenmeeting Alkmaar op de locatie van Mind Yourself. Het is een kleine en veilige groep van vrouwen, die hun ervaringen met het 12-stappen programma en hun eigen herstel delen en kracht geven.

Wil je hier ook aan deelnemen of kijken wat het voor jou kan betekenen? Meld je aan bij Maudy, mobiel te bereiken op 0619573604.

Wees welkom! Lieve groet van het serviceteam ❤️ 

Wij breiden onze werkgebied uit:

per 1-1-2023 hebben wij onze werkgebieden uitgebreid, gemeeten: bloemendaal, heemsteden, beverwijk, heemskerk en velsen.

Nieuw domein / Email adres

Vanaf 1 Maart 2022, is ons domein naam nu Mindyour-self.nl. Daarmee verandert ook gelijk onze email naar info@mindyour-self.nl

 

Nieuwe Groepslessen ( 1 maart)

Sinds maart 2022 is organiseert Mindyour Self een Fit en herstel progamma, Wij als organisatie bieden deze 4 keer in de maand aan. De groepslessen zijn georganiseerd voor de cliënten die in het traject zitten!

Corona Update (maart)

Zolang de aanwijzingen van de regering het mogelijk maken gaat MindYourself ambulante hulpverlening “gewoon” door met de begeleiding. 

Gelukkig hebben wij voldoende ruimte om volgens de richtlijnen (aangepast programma) te blijven begeleiden.

Intakes gaan gewoon door, voor vragen kunt u het contactformulier gebruiken of bellen met:

Meer informatie over het nieuwe coronavirus is ook te vinden op deze website, waar in het kort wordt uitgelegd wat het is en wat u zelf kunt doen.

Nieuwe Website !

Sinds dit jaar heeft MindYourself Ambulante Hulpverlening een nieuwe website. Deze biedt meer functionaliteit, zoals een terugbel formulier en sinds kort ook een aparte aanmeldpagina.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier dat u op de contactpagina kunt vinden.

MindYourself Ambulante Hulpverlening gaat zorgvuldig om met alle verstrekte informatie. Meer hierover is te vinden in het privacybeleid.

De website verzamelt ook anonieme gegevens. Deze worden gebruikt om de juiste functionaliteit te kunnen waarborgen. Hierbij worden onder andere ook cookies gebruikt.

Heeft u vragen over onze behandelingen of aanmeldingen?

2 + 5 =

Email

info@mindyour-self.nl

Telefoonnummer

072- 2220101

Adres

Salomonstraat 2E, 1812 PA Alkmaar
Nederland