Neem contact met ons op

Nieuws

 

Wij breiden onze werkgebied uit:

per 1-7-2023 hebben wij onze werkgebieden uitgebreid, Regio West-Friesland gemeenten: Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer, Stede Broec

Nieuwe Flyer Mindyourself

De nieuwe flyer van MindYourself. Individuele begeleiding aan huis.

Nieuwe Flyer Mindyourself

De nieuwe flyer van MindYourself. Wij zijn er voor jou!

Wij breiden onze werkgebied uit:

per 1-1-2023 hebben wij onze werkgebieden uitgebreid, gemeenten: Bloemendaal, Heemsteden, Beverwijk, Heemskerk en Velsen.

Nieuw domein / Email adres

Vanaf 1 Maart 2022, is ons domein naam nu Mindyour-self.nl. Daarmee verandert ook gelijk onze email naar info@mindyour-self.nl

 

Nieuwe Flyer Mindyourself

NIEUW- NIEUW- NIEUW t/m 30 maart.

Sinds kort bestaat er een NA-Anonieme Verslaafden Vrouwenmeeting Alkmaar op de locatie van Mind Yourself. Het is een kleine en veilige groep van vrouwen, die hun ervaringen met het 12-stappen programma en hun eigen herstel delen en kracht geven.

Wil je hier ook aan deelnemen of kijken wat het voor jou kan betekenen? Meld je aan bij Maudy, mobiel te bereiken op 0619573604.

Wees welkom! Lieve groet van het serviceteam ❤️ 

Nieuwe Website !

Sinds dit jaar heeft MindYourself Ambulante Hulpverlening een nieuwe website. Deze biedt meer functionaliteit, zoals een terugbel formulier en sinds kort ook een aparte aanmeldpagina.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier dat u op de contactpagina kunt vinden.

MindYourself Ambulante Hulpverlening gaat zorgvuldig om met alle verstrekte informatie. Meer hierover is te vinden in het privacybeleid.

De website verzamelt ook anonieme gegevens. Deze worden gebruikt om de juiste functionaliteit te kunnen waarborgen. Hierbij worden onder andere ook cookies gebruikt.

Corona Update (maart)

Zolang de aanwijzingen van de regering het mogelijk maken gaat MindYourself ambulante hulpverlening “gewoon” door met de begeleiding.

Gelukkig hebben wij voldoende ruimte om volgens de richtlijnen (aangepast programma) te blijven begeleiden.

Intakes gaan gewoon door, voor vragen kunt u het contactformulier gebruiken of bellen met: 072- 2220101

Meer informatie over het nieuwe coronavirus is ook te vinden op deze website, waar in het kort wordt uitgelegd wat het is en wat u zelf kunt doen.

Teruggebeld worden door Mindyourself?

1 + 1 =

Email

info@mindyour-self.nl

Telefoonnummer

072- 2220101

 

Adres

Stationsweg 52, 1815CD Alkmaar
Nederland