AMBULANTE HULPVERLENING

Safe home ambulante begeleiding

Safe home ambulante begeleiding aan huis.

SAFE HOME GROUP
Vrij Leven: Onze Herstelreis bij Verslaving

Het Safe Home Team begrijpt de uitdagingen van het herstelproces na verslaving. Ons team staat klaar om jou krachtig te ondersteunen op jouw weg naar herstel en een frisse start. Onze missie is om je te laten ontdekken dat er altijd hoop is, zelfs in de meest complexe fasen van verslaving.

Samen Sterk vooruit

Na behandeling kan het lastig zijn om weer zelfstandig te gaan leven. Het Safe Home team is er om jou te helpen bij deze overgang. We begrijpen dat dit een kwetsbare fase is en dat terugvallen in oude patronen kan gebeuren. Onze begeleiding in jouw eigen omgeving helpt je om sterk te blijven en stap voor stap vooruit te gaan.

Stappen Zetten naar Herstel

Onze deskundige herstelbegeleiders zijn toegewijd om je te ondersteunen tijdens het herstelproces, waarbij het 12-stappenprogramma een cruciaal onderdeel vormt. Ze begrijpen jouw reis, omdat ze zelf vergelijkbare paden hebben bewandeld.
Ze bieden niet alleen ondersteuning, maar moedigen je actief aan om samen met jou stappen te zetten richting een leven vrij van verslaving en op weg naar herstel.

Ondersteuning op Jouw Maat

Het Safe Home Traject biedt verschillende vormen van begeleiding, afgestemd op wat jij nodig hebt. We bieden een luisterend oor, helpen je bij het opbouwen van structuur, geven financiële begeleiding en ondersteunen je bij het herstellen van relaties. We willen dat je je gesteund voelt tijdens jouw reis naar herstel.

Gezamenlijk streven we naar een nieuw leven zonder verslaving. Het Safe Home-team bij MindYourself staat klaar om je te ondersteunen en te laten zien dat herstel mogelijk is.

GROEPEN:
Bij MindYourself heten we cliënten van het Safe Home Verslavingstraject hartelijk welkom in onze versterkende herstelgroepen. Deze sessies, een aanvulling op ons begeleidingsprogramma, zijn speciaal ontworpen om je te ondersteunen bij gedrags- en verslavingsuitdagingen. Onze ervaringsdeskundigen leiden de groepen, waarbij we verbinden, begrip vergroten en taboes doorbreken.

Meer weten? Neem contact op voor info en een kennismakingsgesprek. Samen werken we aan empowerment en herstel!

 

Heeft u vragen over onze hulpverlening?

Email

info@mindyour-self.nl

Telefoonnummer

072- 2220101

 

Adres

Stationsweg 52, 1815 CD AlkmaarNederland