Neem contact met ons op

Vergoedingen

 

Vergoeding van de zorg

MindYourself is een zorginstelling gevestigd in Alkmaar, op dit moment is MindYourself ambulante hulpverlening aanbesteed in verschillende gemeenten.

MindYourself ambulante hulpverlening heeft een contract per 1-1-2020 met de gemeenten: Alkmaar, Heiloo, Bergen, Heerhugowaard, Langedijk, Castricum en Uitgeest.

per 1-1-2023 hebben wij onze werkgebieden uitgebreid, gemeeten: bloemendaal, heemsteden, beverwijk, heemskerk en velsen.

Dit houdt in dat ongeacht uw inkomen u een eigen bijdragen heeft van maximaal €19 per maand (2020) en er verder geen kosten aan verbonden zijn.

Ambulante begeleiding valt per 1 januari 2015 onder de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) Bij het WMO loket van uw gemeente kunt u aangeven dat u ambulante begeleiding nodig heeft vanuit de WMO en deze graag wil ontvangen van MindYourself ambulante hulpverlening. Een medewerker van de WMO zal met u in gesprek gaan om te kijken waarbij u begeleiding kunt gebruiken.

MindYourself ambulante hulpverlening biedt ook begeleiding vanuit een PGB. Deze kunt u ook aanvragen bij het WMO-loket.

 

Bent u medewerker van de WMO of beleidsmedewerker bij een gemeente?

Werkt u in een wijkteam, casemanager GGZ , Brijder, Huisarts of POH en wilt u weten hoe we samen kunnen werken?

Samenwerking met andere instanties of disciplines is vanzelfsprekend en belangrijk om het gezamenlijk doel van de cliënt bereiken. Tevens is de kennis van alle betrokken instanties en professionals onmisbaar om samen met de cliënt haalbare doelen en interventies te formuleren waarbij wij uitgaan van de zelfredzaamheid van de cliënt en diens sociale netwerk.

Het is van groot belang dat de cliënt betrokken wordt bij overleggen met samenwerkingspartners zodat de cliënt zelf kan aangeven als zaken niet goed op elkaar aansluiten.

 

Heeft u vragen over onze behandelingen of aanmeldingen?

9 + 11 =

Email

info@mindyour-self.nl

Telefoonnummer

072- 2220101

Adres

Salomonstraat 2E, 1812 PA Alkmaar
Nederland